Zelf rijden

Handbedrijfsrem

De bestelbus wordt voorzien van isolatie, stoffering van de wanden en plafond, een watervaste vloer bekleed met vinyl zodat je het comfort geniet van een personenauto. Je kunt de auto kan worden voorzien van een volautomatische rolstoellift voorzien van een dubbelvouwend platform voor het behoud van vrij zicht door het achterraam. Ook behoord een rolstoellift gemonteerd aan de zijkant onder of in de auto tot de mogelijkheden. Verder kunnen wij alle CBR codes met betrekking tot het bedienen van de auto voor u maken en leveren. HANDBEDRIJFSREM, HANDBEDRIJFSREM MET SEGEMENTGAS, KNIEGAS EN/OF REM, GAS- / REMSCHUIF, PARALLELPEDALEN OF PEDAALVERHOGERS, GASPEDAAL LINKS + RECHTS

Joystickbesturingssystemen

Joysteer® is technologisch hoogwaardig joystickbesturingssysteem dat het rijden met een zware lichamelijke beperking mogelijk maakt. De uitvoering en bediening van de joystickbesturing kan er verschillend uitzien en ook klant specifiek worden gemaakt.

Paravan SpaceDrive® is een elektronisch-digitaal besturingssysteem voor auto’s, gebaseerd op de ‘Drive by Wire’ technologie. Deze technologie maakt het mogelijk een auto te besturen waarbij het gas geven, remmen en sturen zeer weinig kracht kost en slechts beperkte fysieke bewegingen vereist. Dit maakt het voor personen met de zwaarste lichamelijke beperking mogelijk om veilig een auto te besturen. Met de software kan het SpaceDrive systeem perfect worden ingesteld op de fysieke beperkingen en mogelijkheden van de bestuurder.