Service Voertuigen

Uw mobiele werkplaats op wielen, constant en

Servicevoertuigen zijn eigenlijk mobiele werkplaatsen. Naast een heel scala aan specialistische apparatuur biedt het voertuig voldoende ruimte om in te werken. Om de klant optimaal van dienst te zijn is er afdoende voorraad aan boord.

Luchtvering tegen “scheefhangen”

Een asymmetrische belading van een servicevoertuig, kan leiden tot “scheefhangen” van het voertuig. Zeker in geval van zware items zoals keukenbladen, glas, steen of zelfs een werkbank kan de belading zorgen dat het voertuig optisch naar één kant overhelt. Dit “scheefhangen” zorgt er niet alleen voor dat de berijder continu moet corrigeren tijdens het rijden (iets wat vermoeiend kan zijn), tevens draagt het bij aan een onveilige situatie bij het remmen. Een noodstop kan dan onverhoopt leiden tot een eindstop.

VB-Airsuspension adviseert om bij een dergelijk gebruik van het voertuig in ieder geval hulpluchtvering of volledige luchtvering te monteren. Het 2-kamersysteem zorgt er voor dat het voertuig automatisch horizontaal afgesteld wordt, waarmee de veiligheid van het voertuig vergroot wordt.

www.vbairsuspension.com
https://www.vbairsuspension.com/nl/toepassingen/servicevoertuigen