Rolstoelvervoer

Voertuigen voor iedereen toegankelijk, dankzij luchtvering.

Een groot voordeel van onze luchtvering is dat hiermee uw voertuig zeer diep kan zakken. De verkleinde inrijhoek vergemakkelijkt het naar binnen rijden met een rolstoel. Een bijkomend voordeel is dat er een kortere oprijklep kan worden toegepast. Dit vermindert het gewicht en het verbetert het achteruitzicht van de chauffeur.

Constante rijhoogte

De gewichtsverdeling van een voertuig beladen met een rolstoel is niet optimaal. De originele vering kan hierdoor gaan “hangen”, hierdoor neemt het rijcomfort sterk af. VB-Airsuspension heeft hiervoor de oplossing, onze elektronische rijhoogteregeling zorgt ervoor dat uw voertuig altijd de optimale rijhoogte heeft. Bij een onevenwichtige of maximale belading zal de achterkant dus niet gaan ‘hangen’.

Comfort voor rolstoelgebruiker

De rolstoel is veelal gesitueerd op de achteras van uw voertuig, met de standaard vering is deze positie zeer oncomfortabel en kan zorgen voor een onprettige rijervaring. Dankzij onze luchtvering neemt het rijcomfort sterk toe zodat zowel de bestuurder van de auto als de mensen in de rolstoel zich prettig voelen tijdens de rit.

VB-Airsuspension werkt samen met de volgende voertuigfabrikanten van rolstoel toegankelijke voertuigen

www.vbairsuspension.com
https://www.vbairsuspension.com/nl/toepassingen/rolstoelvervoer