BI-GO balansrolstoel, ontwerp en productie Mobiel BV

Erg compact, waardoor makkelijk in een auto te vervoeren
Lage instap, ideaal voor een transfer vanuit een rolstoel
No nonsens opbouw
Manuele bediening

De no nonsens Bi-Go geeft jou de handvatten voor een mobieler leven. Het rechttoe rechtaan frame geeft mogelijkheden voor persoonlijke aanpassingen, waardoor je jouw unieke balansrolstoel kan creëren. Het instapmodel geeft je de vrijheid van de balansrolstoel tegen een voordelige prijs.

Manuele bediening

Door de manuele bediening, geeft de Bi-Go jou het gevoel van controle. Makkelijk wegrijden of snel parkeren is een pluspunt hiervan.

Stalen frame

Het stalen frame geeft de Bi-Go een stoere look, die tegen een stootje kan. De Bi-Go is volledig aan te passen aan de persoonlijke smaak, waardoor jij in een unieke balansrolstoel kan rijden. In combinatie met het krachtige Segway platform, brengt de Bi-Go jou van A naar B. Bekijk het filmpje voor een uitgebreidere uitleg of neem contact op om het zelf te ervaren!

Wist je dat een Bi-Go frame ook op een gebruikte Segway gemonteerd kan worden. Hierdoor is er van alles mogelijk in verschillende prijsklassen. Beschik je dus al over een eigen Segway? Dan is het mogelijk om jouw Segway om te laten bouwen naar een Bi-Go.

Meer weten? Ga dan naar https://bi-go.nl

Technische Specificaties BIGO
Afmeting ingeklapt 60 x 64 x 68
Platform Segway
Zitkussen Standaard uitvoering en is wisselbaar
Rugleuning Standaard uitvoering
Inklapbare transfer steunen Nee
Stuur Afneembaar
Instelbare voetensteun Ja
Parkeersteunen Hand bediend. Vereist een vlakke ondergrond
Battery/accu’s Lithium ION
Laadtijd 8 uur
Motor 2 x 765W
Standaard verlichting Nee
Diverse kleuren mogelijk Ja
Snelheid in km/h 20
Gewicht machine 60 kg
Max toelaatbaar gewicht 110 kg
Infokey Ja
Actieradius in km 30

Ga de uitdaging aan en maak een afspraak voor een vrijblijvende proefrit bij de firma 2KERR te Hedel. Meer informatie via deze link https://www.2kerr.com/producten/bi-go-balansrolstoel/